Вътрешният министър Валентин Радев е изненадан, че служителите на СОБТ не са

...
Вътрешният министър Валентин Радев е изненадан, че служителите на СОБТ не са
Коментари Харесай

Валентин Радев допуска и политически контекст в оплакването на баретите

Вътрешният министър Валентин Радев  е сюрпризиран, че чиновниците на СОБТ не са се обърнали с писмо към него за проблемите, а потърсили управлението на страната. Това той разяснява пред публицисти през днешния ден, като добави, че все пак е назначена инспекция. Преди дни баретите се оплакаха до редица институции за нередности.

Радев уточни, че с част от оплакванията на баретите не е склонен. И поради това, че има метод казусът да бъде решен и по какъв начин е написано писмото на баретите, той позволи в него да политически подтекст.

Загиналите при произшествия тази година за първите 11 месеца са с 50 по-малко по отношение на предходната. Отново съществена причина е високата скорост и неправилни маневри.
За 10-те месеца на тази година са арестувани 2678 нелегално пребиваващи у нас. 

Със започването на отоплителния сезон пораства и броят на пожарите. Над 500 такива случая има единствено за последните два месеца. При част от тях има жертви.

Над 80 индивида в страната работят в поделенията на Министерство на вътрешните работи  по линия закононарушения против животни. От началото на годината до края на октомври има 274 следствия за принуждение над животни. 19 индивида са с повдигнати обвинявания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР